Καλώς ήρθατε

Η  Building Network Communications (bnc) από το 2000 με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης,  δραστηριοποιείται  με επιτυχία σε τομείς όπως Δομημένη καλωδίωση κτιρίων, Τερματισμό και πιστοποίηση οπτικών Ινών , κατασκευή Computer Rooms , Κάμερες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας , ΙΡ Τηλεφωνία , Τηλεφωνικά κέντρα , Συστήματα πρόσβασης (Access control) με χρήση δακτυλικού αποτυπώματος .

Η μακροχρόνια συνεργασία και η εμπιστοσύνη των εταιρειών και οργανισμών που μας επέλεξαν είναι η βάση για την μελλοντική μας ανάπτυξη και πορεία με νέα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά πάνω από όλα ποιοτική και ουσιαστική εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς.

Η εταιρεία μας Building Network Communications (bnc), στην συνεχή προσπάθεια για βελτίωση και ανάπτυξη και με μοναδικό σκοπό να προσφέρει,  άριστα προϊόντα
και υπηρεσίες, σε επιχειρήσεις με υψηλές προδιαγραφές για ποιότητα και μακροχρόνια συνεργασία, σας ενημερώνει ότι είναι πλέον επίσημος και αποκλειστικός αντιπρόσωπος
σε Ελλάδα και Κύπρο της εταιρείας Birgergaarden με έδρα την Δανία  η οποία  κατασκευάζει κλειδαριές  ασφαλείας σε ποικιλία μοντέλων και προδιαγραφών με την εγγύηση που αναζητάτε χωρίς συμβιβασμούς.

Η Birgergaarden ιδρύθηκε το 2004 και κατασκευάζει κλειδαριές με την εγγύηση της Σκανδιναβικής τεχνογνωσίας, δοκιμασμένα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε κλασικούς  και μοντέρνους σχεδιασμούς για πελάτες με απαιτήσεις και αισθητική.
Το κορυφαίο προϊόν της εταιρείας η βιομετρική κλειδαριά δακτυλικών αποτυπωμάτων - κωδικού Pin και κάρτας πληρούν τα διεθνή πρότυπα ISO/IEC, ISO 9001, πιστοποίηση CE και είναι κατοχυρωμένη πατέντα.

Ευελπιστούμε να έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε και σας προσφέρουμε την τεχνογνωσία μας τα άριστα προϊόντα μας και να γίνει η αρχή μιας αμοιβαίας συνεργασίας.

Εταιρεία

Ο στρατηγικός σας σύμμαχος


   Η bnc ιδρύθηκε ακριβώς στην αυγή του 21ου αιώνα, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Έκτοτε αναπτύσσεται με αλματώδεις ρυθμούς, διευρύνοντας συνεχώς την εμβέλειά της.

   Αποτελεί, έτσι, η ίδια ζωντανό παράδειγμα δυναμικής ανάπτυξης για τις περιφερειακές επιχειρήσεις - καθώς οι Νέες Τεχνολογίες εκμηδενίζουν αποστάσεις και δημιουργούν συγκριτικά πλεονεκτήματα, ανεξαρτήτως τόπου ή μεγέθους.

    Μελέτη - σχεδιασμός - κατασκευή - εγκατάσταση - υποστήριξη Δικτύων, καθώς και σύνθετα έργα υποδομών Πληροφορικής κι Επικοινωνίας...  είναι η ολοκληρωμένη μας πρόταση και για κάθε δικό σας, μικρό ή μεγάλο βήμα στο μέλλον.

    Από το 2000 στη bnc έχουμε συνδέσει πολυάριθμες επιχειρήσεις της Νότιας Ελλάδας αλλά κι ολόκληρης της επικράτειας, με το προσοδοφόρο τους αύριο. Ως στρατηγικοί συνεργάτες στο χώρο της Δομημένης Καλωδίωσης / Πληροφορικής / Τηλεπικοινωνιών και Ηλεκτρικών Έργων, αναλαμβάνουμε όλες τις φάσεις ανάπτυξης... δίνοντας «λύσεις με το κλειδί στο χέρι» [turn-key solution].

«Υπογραφή» της bnc είναι η αξιοπιστία και λειτουργικότητα για το χρήστη:
   * Παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες

   * Καλύπτουμε εξειδικευμένες απαιτήσεις

   * Συνεργαζόμαστε με επώνυμους Οίκους

   * Επιλέγουμε έμπειρα και ικανά στελέχη

   * Παρακολουθούμε σταθερά την εξέλιξη των έργων μας κατά τη χρήση τους

   * Προσφέρουμε 25 χρόνια εγγύηση για Δίκτυα χαλκού και οπτικών ινών.

   Όχι μόνο κατά την υλοποίηση, αλλά -κυρίως- μετά την παράδοση ενός έργου, η απόλυτη ικανοποίηση των επιχειρηματιών που εμπιστεύονται την bnc... είναι το μόνο μας μέλημα.

 

Τηλ: 2810263008, Fax: 2810263657 info@bnc.com.gr
Τελευταία Ενημέρωση:: 3/1/2011 | All rights reserved | Designed and Developed by EyeWide - Internet Marketing